OM E-SENSE

VEJEN TIL POSITIV FORANDRING

Mit navn er Tina Skjødt. Tak, fordi du besøger mit website, som jeg håber giver dig inspiration og mod til at påbegynde din rejse mod en ny og bedre hverdag – til at tage beslutningen om, at du vil en forandring og nu kun mangler en til at støtte dig i processen og vejen fremad.

Gennem øget selvindsigt vokser vi, og navnet e-sense står for emotionel forståelse. Min opgave er, at fungere som din guide til balance og ro gennem større accept og forståelse af dig selv som menneske og i relation til dine omgivelser.

Med en baggrund indenfor blandt andet HR ledelse, har jeg gennem årene målrettet arbejdet aktivt med tiltag til fremme af trivslen samt leder- og medarbejderudvikling. Både som kollega, medarbejder og leder har jeg fået dybdegående indsigt i de problematikker og udfordringer, der kan opstå i en organisation – og med hvilke midler der kan forebygges og afhjælpes. For mig personligt er det det menneskelige aspekt, som er min drivkraft.

At kunne relatere til andre, og hver gang være et ubeskrevet blad – uden forudindtagethed, men at møde mennesker, for hvor de er, og for hvem de er. Afdække deres problem/udfordring, og guide dem med de indsigter jeg har, så de får modet og redskaberne til at opnå deres ønskede mål.

Mine kliniklokaler ligger på en stille villavej med separat indgang og adgang til toilet. Busstoppested ligger kun ca. 150 m herfra (ved Urhøj Bager).

Positiv forandring

Redskaberne og min faglige viden kommer fra forskellige uddannelser og kurser. HR- og ledelsesmæssigt har jeg en Master i Human Ressource Management samt en NLP lederuddannelse. Jeg er desuden certificeret i Everything DiSC fra Wiley’s, som er person-/adfærdsprofiler, der både kan bruges i rekrutteringssammenhænge, men også til udvikling af ledere og medarbejdere samt teams i forhold til bedre kommunikation og samarbejde.

For nogle år siden valgte jeg at tage en uddannelse som 5-PATH® hypnoseterapeut og hypnotisør samt 7-PATH® selvhypnose-instruktør. Både fordi jeg selv har haft gavnlig effekt af hypnose, men også fordi jeg gang på gang i coaching, NLP og artikler stødte på, at dét der grundlæggende kommer til udtryk gennem vores adfærd, ligger gemt i vores underbevidsthed – og hypnosen fungerer som den direkte forbindelse hertil. 5-PATH® er en meget effektiv, dybdegående og struktureret proces, der har vist sig at skabe hurtig og varig forandring.

Jeg er senest taget en stresscoach uddannelse hos Lisbeth Fruensgaard, og er certificeret Stressmaster. Stress er den store synder i vores moderne samfund, og flere og flere går ned med stress i jagten på perfektionisme eller performance.

Der stilles hele tiden større krav – ikke kun fra omgivelserne, men også forventningerne mange har til sig selv, har indflydelse på balancen.

Jeg møder den desværre overalt, og det var derfor et naturligt skridt at tage, og uddannelsen ligger godt i tråd med min øvrige læring, hvor jeg også har mulighed for at kombinere dem, så den enkelte klient får det bedste udbytte med herfra, og finder vejen til positiv forandring.

Kontakt mig gerne for mere info eller tidsbestilling.

Håber vi ses :-).

 

Medlem af FHHD (Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark).

Læs evt. også artikel fra Ugeavisen Vejle fra den 16. juli 2019.

Jagten på perfektionisme eller performance giver ubalance, idet kravene fra omgivelserne og til os selv ofte overstiger, hvad vi reelt formår som mennesker.

Kontakt

e-sense
v. Tina Skjødt
Merkurvej 15
7100 Vejle

tel. 4243 2991
e-mail: kontakt@e-sense.nu

Åbent efter aftale – også aften og weekender.

Indtal gerne en besked eller send sms/mail, såfremt jeg er optaget, så vil jeg ringe tilbage hurtigst muligt.